פולפט ואורזו ברוטב
Polpette ו Orzo במרק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא פלפל, גזר, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מבושל במרק אורזו (בישול 2), Polpette di Baccalà, ו פולפט נפוליאון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בתנור הולנדי (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
משרים את הלחם בחלב במשך 5 דקות, וסוחטים לחות מהלחם.
מערבבים את הלחם, בשר בקר, בצל טחון, 1/4 כוס גבינה, 1/4 כוס פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה. תערובת צורה לתוך 24 (1 1/2 אינץ') כדורי בשר.
מוסיפים קציצות וגזר למרק, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות. מערבבים באורזו, ומבשלים 2 דקות.
מפזרים 1/4 כוס גבינה ו 1/4 כוס בתוספת 2 כפות פטרוזיליה.