קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי

פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שום, מלח ופלפל, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בצל צ'יפוליני צלוי, לינגוויני עם בייקון, בצל, עגבניות וגבינה כחולה, ו בצל Cipollini קלוי טרוויזו.

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
שימוש בקילוף סכין חיתוך קטן ולחצות את cipollini.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח ופלפל. Caramelize בצל על חום גבוה במשך כ 5 דקות, להעביר מחבת לתנור ולהמשיך לבשל במשך כ 8 עד 10 דקות עד הבצל הם קרמל יפה ומבושל באופן מלא לאורך, להסיר מהמחבת לצלחת ולתת מגניב מעט. מסדרים את עגבניות הדובדבן והבצל על מגש עם שיפודים לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בסיר קטן, מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה ומבשלים עד שהוא רק מתחיל חום. מיד להוסיף את הקורנית ושום. מבשלים 2 דקות, ערבוב כדי למנוע את השום מבראונינג.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוסיפים את השמנת, מעלים את החום למדיום, מביאים לרתיחה איטית ומפחיתים את השמנת ב-1/3, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
8
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה, מתבשלת, לפי הטעם, עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
יוצקים את הרוטב לסיר פונדו ולהגדיר על נר כדי לשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מניחים את המגש של ירקות ושיפודים לצד ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות