קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי

פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שום, מלח ופלפל, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בצל צ'יפוליני צלוי, לינגוויני עם בייקון, בצל, עגבניות וגבינה כחולה, ו בצל Cipollini קלוי טרוויזו.

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שימוש בקילוף סכין חיתוך קטן ולחצות את cipollini.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח ופלפל. Caramelize בצל על חום גבוה במשך כ 5 דקות, להעביר מחבת לתנור ולהמשיך לבשל במשך כ 8 עד 10 דקות עד הבצל הם קרמל יפה ומבושל באופן מלא לאורך, להסיר מהמחבת לצלחת ולתת מגניב מעט. מסדרים את עגבניות הדובדבן והבצל על מגש עם שיפודים לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בסיר קטן, מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה ומבשלים עד שהוא רק מתחיל חום. מיד להוסיף את הקורנית ושום. מבשלים 2 דקות, ערבוב כדי למנוע את השום מבראונינג.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את השמנת, מעלים את החום למדיום, מביאים לרתיחה איטית ומפחיתים את השמנת ב-1/3, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה, מתבשלת, לפי הטעם, עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
יוצקים את הרוטב לסיר פונדו ולהגדיר על נר כדי לשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מניחים את המגש של ירקות ושיפודים לצד ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות