פונדו מתאבן של צ'ומובר
פונדו מתאבן צ'רצ'ובר הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה עובד הכי טוב בתור הר ד ' אובר, והוא נעשה סביב 45 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי פוג'י, גבינת צ' לובר טרייה בטעם עשבי תיבול, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 34%. מתכונים דומים: בירה מתאבן-פונדו גבינה, שוקולד פונדו & סוויסמר יצוק ברזל פונדו סט בגידה, ו לילה פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עלי + בגידה!}.
הוראות
מורחים לחם בשכבה אחת בתבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים בתנור 450 עד קלוי קל, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, בתבנית של 1 עד 2 ליטר או בתבנית פונדו על אש גבוהה, הרתיחו יין ולבנדר עד להפחתה ל -1 / 4 כוס, 6 עד 8 דקות.
מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה, מוסיפים צ ' ובר ומערבבים עד לרתיחה, כ -4 דקות.
מוסיפים פלפל לפי הטעם. הגדר מחבת מעל נר או על מגש חימום חשמלי.
השתמש במזלגות או בשיפודי עץ דקים כדי לחתוך פרוסות לחם ותפוח ולהטביע אותם לפונדו.