פונדו סטאוט האירי של טארק
המתכון פונדו סטאוט האירי של טארק מוכן בערך 25 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וקטוגני אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. אתה מקבל משקה המשמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 207 קלוריות. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, גבינת צ'דר, רוטב פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. יום פטריק הקדוש יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 45%. נסו צ'דר אירי ופונדו סטאוט, פונדו צ'דר אירי עם סטאוט וויסקי, ו בית חווה צ'דר ופונדו סטאוט אירי עם תפוחי אדמה חדשים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בקערה גבינת צ ' דר לבנה, גבינה שוויצרית, גבינת פרמזן ועמילן תירס; מניחים בצד.
מערבבים בירה סטאוט אירית, רוטב סטייק, רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, רוטב פלפל חריף ואבקת חרדל יחד בסיר פונדו; הגדר חום מתחת לסיר פונדו לבינוני.
מערבבים תערובת גבינה, 1/2 כוס בכל פעם, לתערובת בירה מוצקה בסיר פונדו עד שהגבינה נמסה לחלוטין והפונדו סמיך וחלק. אל תתנו לפונדו לרתיחה.
מתבלים בפלפל שחור לפי הטעם.