קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדו שוויצרי קלאסי

פונדו שוויצרי קלאסי
פונדו שוויצרי קלאסי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. אם יש לכם גבינת gruyère, ברנדי דובדבנים, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הפונדו השוויצרי הקלאסי, פונדו שוויצרי קלאסי, ו פונדו שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו יין ומיץ לימון לרתיחה נמוכה בסיר כבד; הוסיפו גבינות, פלפל ואגוז מוסקט, אם תרצו. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 עד 7 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
להקציף יחד קורנפלור וברנדי דובדבן. מערבבים תערובת לתוך גבינה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מעבירים לסיר פונדו, להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מגישים עם לחם קוביות או ירקות מאודים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)