פונדו שמנת עם ביצה עלומה באגט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פונדו שמנת עם ביצה עלומה באגט. מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך בגט, גבינת שמנת, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ביצים עלומות על בגט קלוי עם גבינת עיזים, ויניגרט פלפל שחור, עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה), ו פונדו בקר סדוק קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממיסים 4 כפות של החמאה במחבת בינונית על חום בינוני. מערבבים את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה. כבה את החום והוסף את המלח והגבינות.
בואו לשבת דקה או 2, ולאחר מכן מערבבים כדי להמס את הגבינות לחלוטין. כסה וחמם.
להביא מחבת בינונית של מים לרתיחה עדינה מאוד ולהוסיף את החומץ הלבן. לפצח ביצה לתוך צלחת קטנה בזהירות להחליק אותו לתוך המים. מבשלים 2 עד 3 דקות, תלוי כמה קשה או רך אתה אוהב את החלמון שלך.
הסר עם כפית מחוררת על צלחת נייר מצופה מגבת. המשך עם שאר הביצים.
תחלק את הבגט ותרים כוסית מתחת לברוילר. למרוח עם שאר החמאה לחתוך לפרוסות.
ממלאים קערות בודדות בתערובת הגבינה ומעל עם הביצים השלוקות.
מקשטים עם עירית ומגישים עם הלחם הקלוי.