פונדו תפוז שוקולד
פונדו תפוז שוקולד דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 263 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.34 דולר למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שוקולד קקאו, סירופ תירס, שמנת חצי-חצי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: פונדו שוקולד תפוזים , פונדו תפוזים שוקולד ופונדו שוקולד עם קליפות תפוזים מסוכרות, פטל ומקרוני שקדים .
הוראות
בחלק העליון של סיר כפול או קערת מתכת מעל מים רותחים בקושי, מחממים את השוקולד, השמנת וסירופ התירס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה ליקר תפוזים.
מעבירים לסיר פונדו מחומם; לשמור על פונדו חם.
מגישים עם פירות ועוגה לטבילה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.