קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פונדנט שוקולד A La Maille®

פונדנט שוקולד A La Maille®
פונדנט שוקולד A La Maille® עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 621 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: פונדנט שוקולד, פונדנט מגולגל שוקולד, ו שוקולד לבן-מרשמלו מגולגל פונדנט.

הוראות

1
מערבבים את הקצפת ואת חרדל דבש Maille®.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חרדל דבשחרדל דבש
2
יוצקים לתוך תבניות סיליקון בצורת קובייה להקפיא עד מוצק. ממיסים שוקולד וחמאה בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מערבבים חלמונים עם קמח וקקאו.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
יוצקים שוקולד וחמאה מומסים לתערובת ביצים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מקציפים חלבונים עד תוסס, ולאחר מכן להוסיף סוכר. מערבבים חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
תבניות קו (3 "גבוה, 3" קוטר) עם נייר שעווה משומן. מלא בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מניחים קובייה קפואה במרכז ומכסים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
אופים ב 350 מעלות במשך 7 דקות. מגניב, להסיר מעובש ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.