פונדנט שוקולד A La Maille®
פונדנט שוקולד A La Maille® עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 621 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: פונדנט שוקולד, פונדנט מגולגל שוקולד, ו שוקולד לבן-מרשמלו מגולגל פונדנט.
הוראות
מערבבים את הקצפת ואת חרדל דבש Maille®.
יוצקים לתוך תבניות סיליקון בצורת קובייה להקפיא עד מוצק. ממיסים שוקולד וחמאה בדוד כפול.
מערבבים חלמונים עם קמח וקקאו.
יוצקים שוקולד וחמאה מומסים לתערובת ביצים ומערבבים.
מקציפים חלבונים עד תוסס, ולאחר מכן להוסיף סוכר. מערבבים חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד.
תבניות קו (3 "גבוה, 3" קוטר) עם נייר שעווה משומן. מלא בתערובת שוקולד.
מניחים קובייה קפואה במרכז ומכסים בתערובת שוקולד.
אופים ב 350 מעלות במשך 7 דקות. מגניב, להסיר מעובש ומגישים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.