קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

פוסן קלוי במחבת עם חשיש זהב יוקון ורוטב מח עצם

פוסן קלוי במחבת עם חשיש זהב יוקון ורוטב מח עצם
פוסן קלוי במחבת עם חשיש זהב יוקון ורוטב מח עצם דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1559 קלוריות, 111 גרם חלבון, ו 94 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם פלפלי פיקילו, יין, תרנגולות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בנמל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,נמל סנדלר כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. נסו פטריות בר-יוקון זהב חשיש, פטריות בר-יוקון זהב חשיש, ו מח עצם קלוי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מוקפצת גדולה. מתבלים פוסין במלח ופלפל וצורבים משני הצדדים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור למשך 10 עד 12 דקות, עד שהיא מבושלת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוציאים את הפוסין מהתבנית ויוצקים את כל כפות השומן פרט ל -2.;
מרכיבים שתצטרך
4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מחממים את שומן הברווז במחבת מטגנת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד לחימום. מקפלים פנימה את הפטרוזיליה ומתבלים מחדש במלח ופלפל, לפי הטעם.;
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
מניחים את תבנית ההקפצה עם טפטופי העוף על הכיריים ומחממים עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10
מוסיפים את היין האדום והנמל ומבשלים עד לצמצום של 3/
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
יציאהיציאה
11
מוסיפים את ציר העוף ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
12
מקציפים במח העצם ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.;
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני