פופ כמהין שקדים שוקולד
שוקולד שקדים כמהין פופ דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 169 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם פירורי תערובת עוגת שוקולד משולשת אפויה, ביצים, שמנת כבדה, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כמהין שוקולד בריא עם קוקוס ושקדים {ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר, עתיר חלבון ודל שומן}, כמהין שוקולד בריא עם קוקוס ושקדים {ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר, עתיר חלבון ודל שומן}, ו קל כמהין ~ שוקולד ורדים כמהין כפות.
הוראות
אופים דאנקן היינס עוגת שוקולד משולשת
מערבבים לפי ההוראות בגב הקופסה בעוגה 13 על 9. אפשר להתקרר לחלוטין.
מפוררים את העוגה לקערה גדולה.
מוסיפים 1/3 כוס גנאש מוכן וחמאת שקדים ומערבבים עד להטמעה.
מרדדים את התערובת לכדורי עוגה בגודל אגוז ומעבירים לתבנית עוגיות אפייה מרופדת בנייר שעווה. וודא שהכדורים ארוזים היטב ונראים חלקים ללא סדקים.
העבירו דף עוגיות עם כדורי עוגה למקפיא או למקרר למשך 15 עד 20 דקות.
מניחים ציפוי שוקולד בקערה קטנה ועמוקה המתאימה למיקרוגל. מיקרוגל בהתפרצויות של 30 שניות, תוך ערבוב בכל פעם עד להמסה מלאה. הציפוי המומס אמור לצפות כף אך עדיין יוכל לטפטף לאט. אם הציפוי סמיך מדי, הוסף קיצור או שמן צמחי 1/2 כפית בכל פעם. אל תעלה על 2 כפיות לכל 16 אונקיות ציפוי או שהקייק פופס ייסדק.
מוציאים כדורי עוגה מהמקפיא. טובלים טיפים של מקלות סוכרייה על מקל לציפוי שוקולד ומכניסים מקלות לכדורי עוגה לא יותר מחצי הדרך למרכז.
תנו להם להתייצב למשך 1 עד 2 דקות, נחים על כדור העוגה, נדבקים באוויר.
להרים פופ עוגה על ידי המקל לטבול לתוך שוקולד ציפוי. בעדינות ברז מקל נגד צד של קערת ולסובב עוגת פופ כדי לעזור עודף ציפוי ליפול בחזרה לתוך קערה. (מחממים ו/או ממיסים יותר גלאס לפי הצורך).
לתקוע מקל של עוגת פופ לתוך קלקר בלוק לעמוד ישר ויבש לחלוטין, על 5 דקות.
הוראות גנאש: במחבת בגודל בינוני, הביאו את השמנת לרתיחה והוסיפו את גרידת התפוז.
מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד ומערבבים לשילוב. (הערה: מתכון הכמהין פופס אינו משתמש בכמות שלמה של גנאש.)