קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד

פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Popovers טבל קרמל עם מוס שוקולד. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, ביצים, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל, ריבועי קרמל אגוזים טבולים בשוקולד, ו שוקולד, קרמל ופקאן תפוחים טבולים.

הוראות

1
מניחים שוקולד ומלח בקערה גדולה; להפריש. מבשלים eggyolks, סוכר, ו 1/2 כוס קרם mediumsaucepan מעל חום בינוני, שוטףקצומת, עד עבה מספיק כדי מעיל אספון, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים על chocolatemixture ו whisk עד שוקולד נמסה ותערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בואו מגניב.
4
באמצעות מקצף, לנצח נשאר 1/2 cupcream בקערה עד פסגות רכות טופס. Foldinto מקורר תערובת שוקולד; לכסות וגיל עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לעשות קדימה: מוס יכול להתבצע 2 daysahead. שמור צונן.
1
מחממים תנור to425°f. חמאה קלה 10 כוסות של פח מאפין סטנדרטי 12 כוס או שני מחבתות popover 6 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להקציף ביצים בקערה בינונית כדי להתמזג. Bringcream, חלב, מלח ופלפל כדי רתיחה בסיר בינוני; לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף ביצים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא בקמח, thencheese (אין גושים צריכים להישאר).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מחלקים הבלילה בין muffincups מוכן, למלא כוסות שנותרו באמצע הדרך עם מים, ואופים 15 דקות. להפחית את החום ל 177°and לאפות עד popovers הם נפוחים, goldenbrown, ו crusty, 20-25 דקות יותר.הפעל על מתלה תיל ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
ממש לפני ההגשה, קו sheetwith נייר קלף ומעיל קל עםתרסיס מקל. ממלאים קערה גדולה במי קרח.להביא סוכר 3 כפות מים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר. מרתיחים, מצחצחים חסרונות עם מברשת לחה ומתערבלים panoccasionally, עד התערובת הופכת ענבר עמוק.הגדר את החלק התחתון של סיר במי קרח כדילאטום את הבישול ואת קרמל המשרד מעט(זה יהיה קל יותר לעבוד עם מתיגזוז popovers).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
עבודה במהירות עם 1 popover ata זמן, לטבול תחתית לתוך קרמל ולהגדיר, בצד קרמל למטה, על bakingsheet מוכן; בואו מגניב. (אם קרמל הופך קשה מדי בזמן טבילה, לחמם מעל בינוני-lowheat לעקביות מעשית.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
לאחר הקרמל יש להגדיר, לערבב מוסעם מרית גומי כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
העברה לשקית מאפה מצויד עם טיפ מאפה 1/4".עובד 1 בכל פעם, לתקוע חורים בחלק העליון שלפופוברים עם עצה מאפה ולמלא popoverswith מוס.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד