קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד

פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Popovers טבל קרמל עם מוס שוקולד. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, ביצים, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל, ריבועי קרמל אגוזים טבולים בשוקולד, ו שוקולד, קרמל ופקאן תפוחים טבולים.

הוראות

1
מניחים שוקולד ומלח בקערה גדולה; להפריש. מבשלים eggyolks, סוכר, ו 1/2 כוס קרם mediumsaucepan מעל חום בינוני, שוטףקצומת, עד עבה מספיק כדי מעיל אספון, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים על chocolatemixture ו whisk עד שוקולד נמסה ותערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בואו מגניב.
4
באמצעות מקצף, לנצח נשאר 1/2 cupcream בקערה עד פסגות רכות טופס. Foldinto מקורר תערובת שוקולד; לכסות וגיל עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לעשות קדימה: מוס יכול להתבצע 2 daysahead. שמור צונן.
1
מחממים תנור to425°f. חמאה קלה 10 כוסות של פח מאפין סטנדרטי 12 כוס או שני מחבתות popover 6 כוס.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף ביצים בקערה בינונית כדי להתמזג. Bringcream, חלב, מלח ופלפל כדי רתיחה בסיר בינוני; לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף ביצים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטאטא בקמח, thencheese (אין גושים צריכים להישאר).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מחלקים הבלילה בין muffincups מוכן, למלא כוסות שנותרו באמצע הדרך עם מים, ואופים 15 דקות. להפחית את החום ל 177°and לאפות עד popovers הם נפוחים, goldenbrown, ו crusty, 20-25 דקות יותר.הפעל על מתלה תיל ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
ממש לפני ההגשה, קו sheetwith נייר קלף ומעיל קל עםתרסיס מקל. ממלאים קערה גדולה במי קרח.להביא סוכר 3 כפות מים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר. מרתיחים, מצחצחים חסרונות עם מברשת לחה ומתערבלים panoccasionally, עד התערובת הופכת ענבר עמוק.הגדר את החלק התחתון של סיר במי קרח כדילאטום את הבישול ואת קרמל המשרד מעט(זה יהיה קל יותר לעבוד עם מתיגזוז popovers).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
עבודה במהירות עם 1 popover ata זמן, לטבול תחתית לתוך קרמל ולהגדיר, בצד קרמל למטה, על bakingsheet מוכן; בואו מגניב. (אם קרמל הופך קשה מדי בזמן טבילה, לחמם מעל בינוני-lowheat לעקביות מעשית.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
לאחר הקרמל יש להגדיר, לערבב מוסעם מרית גומי כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
העברה לשקית מאפה מצויד עם טיפ מאפה 1/4".עובד 1 בכל פעם, לתקוע חורים בחלק העליון שלפופוברים עם עצה מאפה ולמלא popoverswith מוס.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד