פופס מקפיא פטל-בננה-יוגורט
מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם יוגורט וניל, מקלות מלאכה, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו ברי-בננה פריזר פופס, ברי-בננה פריזר פופס, ו פצפוצי יוגורט פטל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
יוגורט תהליך ובננה בבלנדר 30 שניות או עד חלקה. להביא פטל ודבש לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה, באמצעות גב של כף לסחוט מיץ עיסה. השליכו עורות וזרעים. כיסוי וצינה תערובת פטל 30 דקות.
יוצקים תערובת יוגורט באופן שווה לתוך 10 (2-עוז.) תבניות פופ. למעלה עם תערובת פטל, מערבולת, אם תרצה. למעלה עם מכסה של עובש פופ, ולהכניס מקלות מלאכה, עוזב 1 1/2 ל 2 אינץ ' בולט מתוך פופ. להקפיא 6 שעות או עד מקלות מעוגנים באופן יציב פופס קפואים לחלוטין.
טיפ: לטעם אחר, תחליף 3 כוסות אוכמניות טריות או קפואות או תותים חצויים.