זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ברי פופס, פופס עוגת פירות יער, ו ברי לבן קרח פופס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את התפוחים, פטל, סוכר מגורען ומיץ לימון בקערה גדולה. ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
מיץ לימון
פטל
תפוח
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
2
מוסיפים את תערובת הפרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים aresoft ואת פטל להישבר, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטל
תפוח
פירות
3
מפזרים את הקמח, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים עד המיצים מתחילים להתעבות, על 1 דקה; להפריש להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
מוסקט
קמח לכל מטרה
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות F ו line2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. פרוס את בצק העוגה על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
5
לגזור 2 1/2 אינץ סיבובים עם חותך עוגיות או זכוכית (אתה צריך לקבל על 48 סיבובים). סדר מחצית הסיבובים על גיליונות אפייה מוכן; לשים כפית מעוגלת של מילוי במרכז כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
חותך עוגיות
6
מברשת את הקצוות של הבצק עם מים, ואז למעלה עם עיגול הבצק הנותר, crimping את הקצוות יחד עם מזלג לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
7
מברישים את העוגות עם ביצה מוכה ומפזרים סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
ביצה
8
חותכים x קטן במרכז של כל אחד כדי לאפשר קיטור לברוח.
9
מעבירים לתנור ואופים עד להזהבה, 22 עד 24 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
בואו להתקרר מעט על סדיני האפייה, ואז להכניס מקל סוכרייה על מקל לתוך כל אחד.