פופרס תירס אנדואי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Andouille תירס Poppers. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. לכו לחנות וקנו נקניקיות אנדוויל, חלב חמאה, תערובת מאפין תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: נקניקיות על מקל., נקניקיית נקניקיות עם כיסוני תירס., ו נקניק אנדויל ומילוי לחם תירס.
הוראות
לטאטא יחד מאפין תירס לערבב הבא 3 מרכיבים. לטבול פרוסות נקניקיות בבלילה, ציפוי היטב.
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' לתנור הולנדי; חום מעל חום בינוני-גבוה עד 37
נקניקיות מטוגנות, בקבוצות, 1 1/2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
ניקוז על מגבות נייר. להתחמם על מתלה חוט במחבת ג ' לי מצופה רדיד אלומיניום בתנור 200.
* 1 (16-oz.) קוקטייל חבילה - גודל נקניקיות מעושנות, סחוט, ניתן להחליף. למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בריאן קוקטייל Smokies.