פוקאצ'ה ממולא עם תרד, עגבניות, זיתים ומוצרלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Focaccia ממולא עם תרד, עגבניות, זיתים ו Mozzarellan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תרד תינוק, זיתים kalamatan, עגבניות מבושלות מקוריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלט פסטה עם מוצרלה, עגבניות מיובשות וזיתים, מוצרלה פריך זיתים ממולאים, ו תרד ופטה-פוקצ'ה ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים מיונז ותיבול איטלקי בקערה קטנה.
מורחים תערובת מיונז על הצדדים לחתוך של לחם פוקצ ' ה.
מערבבים עגבניות מבושלות משומר, זיתים ופלפלים קלויים בקערה בינונית.
מורחים על המחצית התחתונה של הפוקצ ' ה. למעלה עם תרד וגבינה.
מוסיפים לחם למעלה, מורחים את הצד למטה. לעטוף בחוזקה עם נייר כסף.
אופים במשך 20 דקות או עד כריך מחומם דרך גבינה נמסה.
חתוך ל-6 טריזים. אם תרצה, לשרת עם pepperoncini.