פוקצ'ה
המתכון פוקצ'ה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 918 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלמי, מיונז, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, לחם בזיליקום פוקצ'ה, איך להכין לחם בזיליקום פוקצ' ה, ו פוקצ'ה.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. שמן 1 (11 על ידי 17 אינץ') תבנית אפייה.
יוצקים 1/4 כוס שמן זית בקערת ערבוב.
מניחים את הבצק בקערה ומשפשפים בשמן זית.
תנו לבצק להגיע לטמפרטורת החדר. הבצק יהיה לשחרר ולעלות מעט בקערה. על משטח עבודה מקומח קלות ללוש את הבצק קלות עד חלקה.
מרדדים את הבצק לצורה מלבנית, על 12 על ידי 10 אינץ'.
מברשת את כל עודף קמח ולהעביר את גיליון אפייה משומן.
מברשת עם שמן זית ולתת לעלות במשך כ 15 עד 20 דקות. לחץ את האצבעות לתוך הבצק כדי לעשות חריצים מרווחים באופן שווה, מברשת עם שמן זית הנותרים ומפזרים מלח אפור.
אופים במשך כ 15 עד 20 דקות, הלחם צריך להיות השחמה פריך על הקרקעית.
הסר מהתנור ולתת להתקרר לטמפרטורת חדר חמה.
בינתיים לשלב את העגבניות המיובשות, חומץ שרי, ושמן זית בבלנדר. להתמזג עד חלקה וטעם למלח ופלפל.
פרוס את גיליון פוקצ ' ה לשניים כאילו אתה עושה כריך ענק 1.
מורחים את החלק העליון של הלחם עם המיונז ואת התחתונה עם רוטב עגבניות מיובש שמש.
להניח שכבה של כל בשר פרוס ולאחר מכן שכבה של פרובולונה, ואחריו שכבה של עגבניות. עגבניות העונה עם מלח ופלפל, למעלה עם ארוגולה ומניחים את המחצית העליונה של הפוקצ ' ה על גבי. כריך ענק 1 שלך עכשיו יכול להיות פרוס לתוך כריכים בודדים או ריבועים בגודל ביס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון