פוקצ'ה זית עם מטבל פלפל קלוי
המתכון זית פוקצ'ה עם מטבל פלפל קלוי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לך פלפלים קלויים, זיתים קלמטן, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פלפל קלוי ופיצת זית, פלפל קלוי, זית, וצלפים קרוסטיני, ו הליבוט עם קוסקוס זית ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 400°f. תחתית גריז רק של 15x10x1 אינץ ' תבנית אפייה עם 1 כף שמן זית.
הסר בצק פחית; בזהירות לפרוש בצק.
מקום זה לצד זה במחבת משומנת.
עם קצות אצבעות, לעשות חריצים על שני החצאים.
מברשת 1 כף השמן הנותר על כל חצי בצק.
מפזרים זיתים; הקש קלות לתוך הבצק
מפזרים באופן שווה עם רוזמרין ואורגנו.
אופים ב 204°. במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
הסר focaccia מחבת; מקום על מתלה חוט. מגניב 5 דקות.
בינתיים, בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, לשלב גבינת שמנת ופלפלים קלויים; תהליך עד חלקה.
חותכים כל פוקצ ' ה בחצי אורך; לחתוך כל חצי לרוחב לרצועות 8.
מניחים רצועות על מגש הגשה עם מטבל.