פוקצ'ה עגבניות ופטריות
המתכון עגבניות ופוקצ'יאן פטריות מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. אם יש לך שמן זית, עגבניות משומר, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 33%. נסו פוקצ'ה עגבניות ופטריות, פוקצ'ה על זה: פוקצ' ה עגבניות ופטריות נושך, ו פוקצ'ה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת 8 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
על סדין עוגיות ungreased, לחם מקום.
מפזרים 3/4 כוס הגבינה על הלחם. למעלה עם פטריות ועגבניות.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים 15 עד 20 דקות או עד גבינה מותכת ולחם חם.