פוקצ'ה עם בצל, עשבי תיבול טריים, פטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פוקצ'ה עם בצל, עשבי תיבול טריים, ו Fetan. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 160 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 8 דקות. אם יש לכם פלפל, אגוזי מלך, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניות, עשבי תיבול טריים ופטה קרוסטיני, פוקצ'ה עם פרמזן ועשבי תיבול, ו פוקאצ'ה רב גרגרים עם עשבי תיבול ושום (מתכונים דומים).
הוראות
להפשיר בצק לחם במקרר לפחות 12 שעות.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל וסוכר; מבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים ברוזמרין, טימין, מלח ופלפל.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; לתת מנוחה 5 דקות. לטפוח או לגלגל בצק לתוך מלבן 14 x 8 אינץ '(בערך 1/4 אינץ').
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מברשת בצק עם הנותרים 1 כף שמן.
מורחים תערובת בצל ואגוזי מלך באופן שווה על פני הבצק, משאירים גבול 1/2 אינץ ' על כל הצדדים; מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים ב 400 על המדף התחתון של התנור במשך 25 דקות או עד הקרום הוא זהוב.