פוקצ'ה עם ענבים (Schiacciata con L'uva)
פוקצ'ה עם ענבים (Schiacciata con l' uva) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 230 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית איכותי, חצי קמח וחצי קמח, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו פוקצ'ה עם ענבים (Schiacciata con l' uva), Schiacciata עם ענבים, ו ענבים גראפה פוקצ'ה (Schiacciata קון l' uva) מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים, יין, דבש, ומים חמים בקערה גדולה עד שמרים מומס.
בואו לעמוד עד מבעבע, כ -10 דקות.
מערבבים 1 כוס קמח (תערובת תהיה גבשושי). מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ומניחים לעלייה במקום חם עד להכפלה בתפזורת, 40 עד 50 דקות.
מוסיפים שמן, 1 1/2 כוסות קמח, ומלח ים ומערבבים עד לקבלת הבצק הדביק.
ללוש בצק על משטח עבודה משוריין, בהדרגה להוסיף עד 1/2 כוס יותר קמח במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד הבצק הוא חלק וגמיש אבל עדיין רך, 8 עד 10 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת והופכים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
להפוך את הבצק על משטח העבודה ללוש מספר פעמים כדי לשחרר אוויר.
מרדדים חתיכת 1 של בצק, שמירה על חתיכה שנותרה מכוסה, עם מערוך מקומח קלות לתוך מלבן מחוספס 12 על ידי 10 אינץ'.
מעבירים את הבצק למחבת אפייה משומנת קלות של 15 על 10 על 1 אינץ ' ומתמתחים בעדינות כדי לכסות ככל האפשר את התחתית (הבצק עלול לא להתאים בדיוק).
מפזרים חצי מענבים על בצק, ואז מפזרים ענבים עם סוכר 1/4 כוס.
מרדדים את חתיכת הבצק שנותרה באותו אופן ומניחים על גבי ענבים, מותחים בעדינות את הבצק כדי לכסות ענבים. מפזרים את הענבים הנותרים וסוכר 1/4 כוס על גבי ולחץ בעדינות לתוך הבצק. מחבת כיסוי עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
אופים schiacciata באמצע התנור עד משחימים היטב ומוצקים באמצע, 40 עד 45 דקות. שחרר צדדים ותחתית של schiacciata עם מרית להחליק על מתלה להתקרר.
* יין וענבי קונקורד הם טעימים, אבל יש להם בורות גדולים בהשוואה לזני ענבים אחרים. להתנגד לפיתוי לבור אותם-קשה לעשות יותר מדי נוזל יפריש מהם לתוך הבצק.