פוקצ'ה עם ענבים (Schiacciata con L'uva)
המתכון פוקצ'ה עם ענבים (Schiacciata con l' uva) יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . גשו לסופר וקנו שמרים, חצי קמח וחצי קמח, שמן זית איכותי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Schiacciata עם ענבים, ענבים גראפה פוקצ'ה (Schiacciata קון l' uva) מתכון, ו Schiacciata של מריו בטאלי עם ענבי קונקורד וזרעי שומר.
הוראות
מערבבים יחד שמרים, יין, דבש, ומים חמים בקערה גדולה עד שמרים מומס.
בואו לעמוד עד מבעבע, כ -10 דקות.
מערבבים 1 כוס קמח (תערובת תהיה גבשושי). מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ומניחים לעלייה במקום חם עד להכפלה בתפזורת, 40 עד 50 דקות.
מוסיפים שמן, 1 1/2 כוסות קמח, ומלח ים ומערבבים עד לקבלת הבצק הדביק.
ללוש בצק על משטח עבודה משוריין, בהדרגה להוסיף עד 1/2 כוס יותר קמח במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד הבצק הוא חלק וגמיש אבל עדיין רך, 8 עד 10 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת והופכים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
להפוך את הבצק על משטח העבודה ללוש מספר פעמים כדי לשחרר אוויר.
מרדדים חתיכת 1 של בצק, שמירה על חתיכה שנותרה מכוסה, עם מערוך מקומח קלות לתוך מלבן מחוספס 12 על ידי 10 אינץ'.
מעבירים את הבצק למחבת אפייה משומנת קלות של 15 על 10 על 1 אינץ ' ומתמתחים בעדינות כדי לכסות ככל האפשר את התחתית (הבצק עלול לא להתאים בדיוק).
מפזרים חצי מענבים על בצק, ואז מפזרים ענבים עם סוכר 1/4 כוס.
מרדדים את חתיכת הבצק שנותרה באותו אופן ומניחים על גבי ענבים, מותחים בעדינות את הבצק כדי לכסות ענבים. מפזרים את הענבים הנותרים וסוכר 1/4 כוס על גבי ולחץ בעדינות לתוך הבצק. מחבת כיסוי עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
אופים schiacciata באמצע התנור עד משחימים היטב ומוצקים באמצע, 40 עד 45 דקות. שחרר צדדים ותחתית של schiacciata עם מרית להחליק על מתלה להתקרר.
* יין וענבי קונקורד הם טעימים, אבל יש להם בורות גדולים בהשוואה לזני ענבים אחרים. להתנגד לפיתוי לבור אותם-קשה לעשות יותר מדי נוזל יפריש מהם לתוך הבצק.