קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורט רובי - צלעות קצרות מבושלות ופירה

פורט רובי - צלעות קצרות מבושלות ופירה
ניתן להכין את המתכון רובי פורט-צלעות קצרות מבושלות ופירה בערך 4 שעות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם בצל, קמח, מלח כשר ופלפל גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 11 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 62%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בלסמי-צלעות קצרות עם פירה חזרת, צלעות קצרות מבושלות בתנור איטי עם פירה, ו בלסמי-צלעות קצרות עם פירה חזרת.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מייבשים את הבשר ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מחממים 2 כפות מהשמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומשחימים היטב את הבשר מכל הצדדים ב -2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מעבירים את הצלעות הקצרות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
5
מסננים את השומן מהסיר ומוסיפים את יתרת השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל ומבשלים עד לריכוך, 6 עד 7 דקות. מערבבים את הקמח 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבחוש עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
יוצקים את הנמל ומחזירים את הצלעות לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומצמצמים את הנמל בחצי, בערך 30 דקות. מערבבים פנימה את הציר, הטימין, המרווה, הרוזמרין, מיורן, השום וקומץ הפטרוזיליה. מחזירים לרתיחה, ואז מכסים ומכניסים לתנור, 2 שעות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
צווארי עוףצווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
יציאהיציאה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
ברגע שמוציאים את הבקר מהתנור, מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה במים מומלחים ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מעבירים את הבקר לפלטה ומסננים את הרוטב. רפרף את השומן על ידי הנחת קוביות קרח במהירות לתוך מצקת מתכת של רוטב (השומן יידבק לתחתית המצקת), או על ידי כף בזהירות של השומן מהשטח בעזרת כף גדולה. מחזירים את הרוטב לאש כדי להפחית ולהסמיך מעט בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר החם. מועכים את תפוחי האדמה עם השמנת והחמאה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מגישים את הצלעות עם תפוחי האדמה ומעליהם את הרוטב, גרעיני הרימון, אם משתמשים, והפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
12
מגישים עם שעועית ירוקה מאודה או סלט ירוק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר12עצם בבשר צלעות קצרותעצם בבשר צלעות קצרות2גזר, קצוץגזר, קצוץ2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי עם צמרות עלים, קצוץסלרי עם צמרות עלים, קצוץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור גסמלח כשר ופלפל שחור גס2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1קומץ קטןפטרוזיליה שטוחה טרייה, בתוספת 3 כפות קצוצות, לקישוטפטרוזיליה שטוחה טרייה, בתוספת 3 כפות קצוצות, לקישוט8עלי מרווה טרייםעלי מרווה טריים10sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1ראששום, חצי אופקיתשום, חצי אופקית2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2עד 3 גבעולים מיורן טרי או אורגנו טריעד 3 גבעולים מיורן טרי או אורגנו טרי0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי2בצל, קצוץבצל, קצוץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואזרעי רימון, לקישוט, אופציונליזרעי רימון, לקישוט, אופציונלי7506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיציאת rubyיציאת ruby20אינצ ' יםגבעולים ארוכים רוזמרין טריגבעולים ארוכים רוזמרין טרי1kgsתפוחי אדמה עמילניים, קלופים וקוביות (4 עד 5 תפוחי אדמה)תפוחי אדמה עמילניים, קלופים וקוביות (4 עד 5 תפוחי אדמה)2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4(חוֹרֶף)זרעי ענבים או שמן צמחיזרעי ענבים או שמן צמחי6ריבס, קצוץ טרי או קפואשעועית ירוקה מאודה או סלט ירוק, להגשהשעועית ירוקה מאודה או סלט ירוק, להגשה