ניתן להכין את המתכון רובי פורט-צלעות קצרות מבושלות ופירה בערך 4 שעות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם בצל, קמח, מלח כשר ופלפל גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 11 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 62%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בלסמי-צלעות קצרות עם פירה חזרת, צלעות קצרות מבושלות בתנור איטי עם פירה, ו בלסמי-צלעות קצרות עם פירה חזרת.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מייבשים את הבשר ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מחממים 2 כפות מהשמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומשחימים היטב את הבשר מכל הצדדים ב -2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מעבירים את הצלעות הקצרות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
5
מסננים את השומן מהסיר ומוסיפים את יתרת השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל ומבשלים עד לריכוך, 6 עד 7 דקות. מערבבים את הקמח 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבחוש עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®
7
יוצקים את הנמל ומחזירים את הצלעות לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומצמצמים את הנמל בחצי, בערך 30 דקות. מערבבים פנימה את הציר, הטימין, המרווה, הרוזמרין, מיורן, השום וקומץ הפטרוזיליה. מחזירים לרתיחה, ואז מכסים ומכניסים לתנור, 2 שעות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
צווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום
יציאה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
ברגע שמוציאים את הבקר מהתנור, מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה במים מומלחים ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מעבירים את הבקר לפלטה ומסננים את הרוטב. רפרף את השומן על ידי הנחת קוביות קרח במהירות לתוך מצקת מתכת של רוטב (השומן יידבק לתחתית המצקת), או על ידי כף בזהירות של השומן מהשטח בעזרת כף גדולה. מחזירים את הרוטב לאש כדי להפחית ולהסמיך מעט בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקת
10
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר החם. מועכים את תפוחי האדמה עם השמנת והחמאה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מגישים את הצלעות עם תפוחי האדמה ומעליהם את הרוטב, גרעיני הרימון, אם משתמשים, והפטרוזיליה הקצוצה.