פורטבלה עם סלסת תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל Portabellas עם תירס Salsan. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם פטריות פורטבלה, עגבניות שזיפים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מוצרלה Portabellas, "החבר' ה של ברוק", ו קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ, שמן, סוכר ומלח. שמור 1/4 כוס לסלסה תירס.
תרסיס מחבת עם ספריי בישול.
מניחים פטריות, צד גזע למעלה, במחבת.
מברשת קלות עם תערובת חומץ. לצלות על 6 אינץ ' מחום 2 דקות. הפעל פטריות; מברשת עם תערובת חומץ שנותר. Broil 2 עד 3 דקות יותר או עד מכרז.
הסר מהמחבת; מגניב 5 דקות.
מערבבים תירס, עגבניות, זיתים, פטרוזיליה ותערובת חומץ שמורה.
חותכים פטריות לפרוסות 1/2 אינץ'.