פורטבלו חריף טאקו טבעוני עם כוסברה קרם ואורז מקסיקני
טאקו פורטובלו טבעוני חריף עם Cilantro Creman ואורז מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1339 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 1285 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך פלפל, מים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פיקנטי בוטנים Portobello קייל אורז קערה עם כוסברה, טאקו דגים עם סיד-כוסברה קרם, ו טאקו דגים פריכים עם כוסברה-סיד קרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון או בלנדר, לשלב שני מיכלים של יוגורט, להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים מלח לפי הטעם.אם חריף מדי, לפתוח את היוגורט השלישי, להתמזג יותר עד רמת החום הרצויה שלך הוא הגיע. זכור, זה ייקח על יותר חום כפי שהוא צמרמורת.צ 'יל במשך שעה אחת או יותר ב refrigerator.In קערה בינונית, לערבב את השמן, אבקת צ' ילי, מלח, אבקת שום, קאיין, כמון, שום, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גב שומן חזיר
שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את פטריות פורטבלו פרוסות, בנדיבות מעיל אותם במרינדה. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מניחים מתלה תיל על מחבת 9x13 מרופדת רדיד.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מורחים את פטריות פורטובלו במרינדה על המדף, ומשליכים את כל המרינדה עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
6
מניחים את הפטריות בתנור כ 5 אינץ ' מן החום / broil ו broil במשך 4 עד 5 דקות, או עד מתרכך רק מתחיל caramelize-לצפות בזהירות כדי למנוע שריפה!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השמן ואת הבצל, ומטוגנים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
9
מוסיפים את האורז לא מבושל, ומערבבים במשך 30 שניות עד דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
10
מוסיפים שום ומערבבים בקצרה לבשל.מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, כמון טחון, ובוליון.לכסות ולתת את האורז לבשל על אש בינונית במשך 25 דקות.להפחית את החום נמוך, לחשוף ומערבבים. לטעום ולהוסיף מלח לפי הטעם, במידת הצורך.מכסים שוב ומבשלים 3 דקות יותר לפני ההגשה.לחמם את טורטיות התירס (אם לא עשה טרי) העליון עם האורז המקסיקני, ואחריו פורטובלו פיקנטי, פיקו דה גאלו ולבסוף לטפטף עם Cilantro Crema.אם תרצה, לשרת עם פלחי סיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
Pico De Gallo
כמון טחון
סיד טריז
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
אפונה גויה®
3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 58 דולר לבקבוק.