קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורי שעועית לבנה עם ויניגרט שום וקרוטס

פורי שעועית לבנה עם ויניגרט שום וקרוטס
פורי שעועית לבנה עם ויניגרט שום וקרוטס הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם יש לכם ליווי: בגט, שעועית כגון חיל הים, לחם כריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם שטוח בגריל עם שום שפשף פילה של בשר בקר, מחית שעועית לבנה ועגבניות מיובשות שמש, מחית שעועית לבנה, ו מחית שעועית לבנה על אנדיב.

הוראות

1
שום בלאנש בסיר קטן של מים רותחים 3 דקות, ואז לנקז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
להעביר שום לקערה ולהקציף חרדל וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הוסף 3 כפות שמן בזרם, לטאטא עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
להשרות שעועית במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה לפחות 8 שעות, ואז לנקז. שעועית מבושלת עם טימין במים מתוקים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בסיר 3-4 ליטר, מכוסה חלקית, עד רך מאוד, על 1 1/4 שעות (כמה שעועית תיפול). שמור 1 כוס בישול נוזלי שעועית לנקז, להשליך קורנית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
פירורי לחם לקערה גדולה ומערבבים בקרם. לאלץ שעועית דרך טחנת מזון ללחם רטוב, ואז מערבבים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הוסף שמור בישול נוזלי 1 כף בכל פעם עבור עקביות להפיץ. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מגישים חמים עם ויניגרט כפית מעל פירה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1
* שעועית יכולה לספוג עד 1 יום.* Purée עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לחמם על אש נמוכה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
הוסף מים במידת הצורך עבור עקביות התפשטות reseason עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון