קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורי שעועית לבנה עם ויניגרט שום וקרוטס

פורי שעועית לבנה עם ויניגרט שום וקרוטס
פורי שעועית לבנה עם ויניגרט שום וקרוטס הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם יש לכם ליווי: בגט, שעועית כגון חיל הים, לחם כריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם שטוח בגריל עם שום שפשף פילה של בשר בקר, מחית שעועית לבנה ועגבניות מיובשות שמש, מחית שעועית לבנה, ו מחית שעועית לבנה על אנדיב.

הוראות

1
שום בלאנש בסיר קטן של מים רותחים 3 דקות, ואז לנקז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
להעביר שום לקערה ולהקציף חרדל וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף 3 כפות שמן בזרם, לטאטא עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
להשרות שעועית במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה לפחות 8 שעות, ואז לנקז. שעועית מבושלת עם טימין במים מתוקים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בסיר 3-4 ליטר, מכוסה חלקית, עד רך מאוד, על 1 1/4 שעות (כמה שעועית תיפול). שמור 1 כוס בישול נוזלי שעועית לנקז, להשליך קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
פירורי לחם לקערה גדולה ומערבבים בקרם. לאלץ שעועית דרך טחנת מזון ללחם רטוב, ואז מערבבים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף שמור בישול נוזלי 1 כף בכל פעם עבור עקביות להפיץ. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
מגישים חמים עם ויניגרט כפית מעל פירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1
* שעועית יכולה לספוג עד 1 יום.* Purée עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לחמם על אש נמוכה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
הוסף מים במידת הצורך עבור עקביות התפשטות reseason עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים