פורל Amandine
אם יש לך קמח, לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . מתכונים דומים: פורל Amandine, פורל Amandine, ו פורל Amandine.
הוראות לשטוף וללטף פורל יבש. מתבלים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל לפי הטעם. לדלות פורל בקמח.
חום 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה עד מומס.
מוסיפים פורל וחומים משני הצדדים. חום נמוך יותר בינוני ומבשלים כ 5 דקות בכל צד או עד מבושל דרך.
הסר פורל לצלחת הגשה ולשמור חם.
מחק את המחבת והוסף 2 כפות חמאה. מבשלים חמאה על חום בינוני עד שזה רק מתחיל להשחים.
מוסיפים את השקדים והחומים.
יוצקים רוטב ושקדים על דגים ומפזרים מיץ לימון ופטרוזיליה.
מקשטים עם פרוסות לימון טריות.
מרכיבים מנות :
118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שקדים מרוסקים מרוסקים 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 1 2 כפיות אבקת שום פטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוט 1 2 כפיות אבקת שום פטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוט 8 2 כפות חמאה מומסת לימון, לקישוט 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 2 שרימפס וורידים מלח ופלפל לפי הטעם 283 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פורל שלם, לבוש מחבת 283 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פורל שלם, לבוש מחבת