קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה

פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גס, שמן בוטנים, פירורי לחם איטלקיים מתובלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה, פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון, ו פורל עם פטרוזיליה וחמאת לימון.

הוראות

1
גרידה ומיץ הן לימונים, הזמנת בנפרד את ההתלהבות ואת המיץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2
שלב 1/2 כוסות של הפקאן עם פירורי הלחם ו 1/4 כוס הפטרוזיליה על צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
3
פתח וחתוך את הטרוטה, באלכסון, לשני פילה. מתבלים הן את הבשר והן את העור עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן, בעבודה עם אחד בכל פעם, לוחצים על צד הבשר של הטרוטה לתוך תערובת הפקאן כדי ליצור ציפוי דק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
פורלפורל
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F. באמצעות כף שמן בוטנים, בנדיבות משמנים תבנית אפייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה על חום גבוה. כאשר חם מאוד אבל לא מעשן, להוסיף 6 פילה פורל לצרוב כדי להגדיר את הקרום. הסתובב וצרוב את הצד השני. באמצעות מרית דגים או מרית גדולה, רחבה, להעביר את הטרוטה לסדין אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים שמן נוסף למחבת וממשיכים לצרוב את הטרוטה הנותרת. כאשר צרוב, להעביר את תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש ואופים את הטרוטה במשך כ 7 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בעוד הטרוטה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה. צופה בזהירות והורדת החום במידת הצורך, לאפשר את החמאה קצף ולהפוך חום זהוב. מיד להוסיף את מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם. בעוד החמאה עדיין מעלה קצף, מוסיפים את הפקאן והפטרוזיליה הנותרים. אל תאפשר את החמאה לשרוף או שזה יהיה שמיש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מניחים 2 פילה על כל אחד 6 צלחות ארוחת ערב ושופכים את החמאה החומה פטרוזיליה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
10
מפזרים עם גרידת לימון שמורות ומגישים. הערה: מבחר נחמד של האביב או ירקות התינוק יכול לשמש לקישוט אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)