פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גס, שמן בוטנים, פירורי לחם איטלקיים מתובלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה, פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון, ו פורל עם פטרוזיליה וחמאת לימון.
הוראות
גרידה ומיץ הן לימונים, הזמנת בנפרד את ההתלהבות ואת המיץ. תניח בצד.
שלב 1/2 כוסות של הפקאן עם פירורי הלחם ו 1/4 כוס הפטרוזיליה על צלחת גדולה.
פתח וחתוך את הטרוטה, באלכסון, לשני פילה. מתבלים הן את הבשר והן את העור עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן, בעבודה עם אחד בכל פעם, לוחצים על צד הבשר של הטרוטה לתוך תערובת הפקאן כדי ליצור ציפוי דק.
מחממים תנור ל 375 מעלות F. באמצעות כף שמן בוטנים, בנדיבות משמנים תבנית אפייה. תניח בצד.
מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה על חום גבוה. כאשר חם מאוד אבל לא מעשן, להוסיף 6 פילה פורל לצרוב כדי להגדיר את הקרום. הסתובב וצרוב את הצד השני. באמצעות מרית דגים או מרית גדולה, רחבה, להעביר את הטרוטה לסדין אפייה מוכן.
מוסיפים שמן נוסף למחבת וממשיכים לצרוב את הטרוטה הנותרת. כאשר צרוב, להעביר את תבנית אפייה מוכן.
מניחים את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש ואופים את הטרוטה במשך כ 7 דקות או עד מבושל דרך.
בעוד הטרוטה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה. צופה בזהירות והורדת החום במידת הצורך, לאפשר את החמאה קצף ולהפוך חום זהוב. מיד להוסיף את מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם. בעוד החמאה עדיין מעלה קצף, מוסיפים את הפקאן והפטרוזיליה הנותרים. אל תאפשר את החמאה לשרוף או שזה יהיה שמיש.
מניחים 2 פילה על כל אחד 6 צלחות ארוחת ערב ושופכים את החמאה החומה פטרוזיליה מעל.
מפזרים עם גרידת לימון שמורות ומגישים. הערה: מבחר נחמד של האביב או ירקות התינוק יכול לשמש לקישוט אופציונלי.