פורל חמאה עם צלפים
פורל חמאה עם צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש טרוטה, חמאה, צלפים, ופטרוזיליה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טרוטת פאן-מטוגנת עם צלפים, טראוט פיקטה עם אגוזי לוז וצלפים פריכים, ו טרוטת עין-הקשת עם שעועית ירוקה, צלפים, לימון וחמאה חומה.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
יש לשטוף את הדג, ואז לטפוח יבש עם נייר מטבח. שים במגש קלייה, עונה, ולאחר מכן נקודה עם שליש החמאה. צלי במשך 10-12 דקות.
כאשר הדג כמעט מוכן, להמיס את החמאה הנותרת במחבת. תגביר את החום עד שהוא הופך לחום. תוריד את החום, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון, פטרוזיליה וצלפים.
יוצקים את הדגים, ואז מגישים עם שעועית ירוקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פורל בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.