קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

פורל ים עם samphire, שרימפס בעציץ & לימון

פורל ים עם samphire, שרימפס בעציץ & לימון
פורל ים עם samphire, שרימפס בעציץ & לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 511 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מיץ של לימון, סלמון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 21 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו פילה פורל שקדים עם Samphire, לובסטר מעושן קלות עם פורסלין ים וסאפוק סאמפייר, ו Samphire עם רוטב לימון וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קיטור תפוחי אדמה במשך 15-20 דקות, או באמצעות סל ספינת קיטור או מסננת מתכת פשוטה על מחבת של מים רותחים, עם מכסה על גבי. שים 3 צלחות בתנור נמוך כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים את עור הדגים כמה פעמים, ואז מתבלים בנדיבות ומפזרים את קאיין. שים מחבת כבדה על בסיס חום בינוני, הוספת השמן פעם המחבת חמה. מבשלים את הדג, העור בצד למטה, במשך 6 דקות, עד העור הוא זהב פריך. הימנע מהדחף לנוע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לתבל את הדגים בצד העליון, ולאחר מכן בזהירות להפוך את הפילה באמצעות פרוסת דגים או מרית. מבשלים 2 דקות יותר עד שהדגים השתנו מ ורוד כהה חיוור בכל רחבי, עם קצת סומק שנותר בחלק העבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מעבירים לצלחת חמה. מחק את המחבת בנייר מטבח.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לפזר את samphire על תפוחי אדמה מבושלים, להחזיר את המכסה ואת קיטור במשך 2-3 דקות עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
SamphireSamphire
6
ממיסים את החמאה במחבת ורוחשים את השאלוט במשך 1 דקות. להתיז את היין, להרתיח כדי להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף את השרימפס, טרגון ומיץ לימון לפי הטעם. לסובב את המחבת את החום כדי להמיס את חמאת שרימפס בעציץ ולעשות רוטב חמאה, ואז עונה לפי הטעם. כפית את הירקות על צלחות חמות, טפטוף עם רוטב קטן, ואז העליון עם הדגים, שאר הרוטב ואת השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פורל ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.