פורל ים עם samphire, שרימפס בעציץ & לימון
פורל ים עם samphire, שרימפס בעציץ & לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 511 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מיץ של לימון, סלמון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 21 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו פילה פורל שקדים עם Samphire, לובסטר מעושן קלות עם פורסלין ים וסאפוק סאמפייר, ו Samphire עם רוטב לימון וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
קיטור תפוחי אדמה במשך 15-20 דקות, או באמצעות סל ספינת קיטור או מסננת מתכת פשוטה על מחבת של מים רותחים, עם מכסה על גבי. שים 3 צלחות בתנור נמוך כדי להתחמם.
חותכים את עור הדגים כמה פעמים, ואז מתבלים בנדיבות ומפזרים את קאיין. שים מחבת כבדה על בסיס חום בינוני, הוספת השמן פעם המחבת חמה. מבשלים את הדג, העור בצד למטה, במשך 6 דקות, עד העור הוא זהב פריך. הימנע מהדחף לנוע.
לתבל את הדגים בצד העליון, ולאחר מכן בזהירות להפוך את הפילה באמצעות פרוסת דגים או מרית. מבשלים 2 דקות יותר עד שהדגים השתנו מ ורוד כהה חיוור בכל רחבי, עם קצת סומק שנותר בחלק העבה ביותר.
מעבירים לצלחת חמה. מחק את המחבת בנייר מטבח.
לפזר את samphire על תפוחי אדמה מבושלים, להחזיר את המכסה ואת קיטור במשך 2-3 דקות עד רק במכרז.
ממיסים את החמאה במחבת ורוחשים את השאלוט במשך 1 דקות. להתיז את היין, להרתיח כדי להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף את השרימפס, טרגון ומיץ לימון לפי הטעם. לסובב את המחבת את החום כדי להמיס את חמאת שרימפס בעציץ ולעשות רוטב חמאה, ואז עונה לפי הטעם. כפית את הירקות על צלחות חמות, טפטוף עם רוטב קטן, ואז העליון עם הדגים, שאר הרוטב ואת השרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פורל ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.