קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורל מטוגן ברוטב חמאת פקאן

פורל מטוגן ברוטב חמאת פקאן
פורל מטוגן ברוטב חמאת פקאן הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 836 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, שמן צמחי, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו טרוטה מטוגנת עם שקדים ופטרוזיליה, פורל צרוב מחבת עם חמאת פקאן משחימה, ו פורל פקאן מצופה אפרסק-רוטב צ'ילה Habanero (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' (עדיף סגלגל) על אש נמוכה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לשטוף פורל יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
4
מברשת עם חמאה מומסת בפנים ובחוץ ומתבלים עם 3/4 כפית מלח (סך הכל עבור שני הדגים). קמח תלולית על גיליון נייר שעווה, ואז לדלות כל דג בקמח מעיל לחלוטין, רועד מעל עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מוסיפים שמן ו-2 כפות חמאה למחבת ומחממים על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים את שני הטרוטות, מתהפכים בעדינות פעם אחת באמצעות 2 מריות, עד חום זהוב וכמעט מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל (דגים ימשיכו לבשל כפי שהוא עומד).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים כל טרוטה לצלחת ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
יוצקים שומן ממחבת ולנגב מחבת נקי. ממיסים הנותרים 1/2 מקל חמאה על חום נמוך בינוני, ואז לבשל פקאנים, ערבוב, עד ריחני וצל כהה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים פטרוזיליה, פלפל, ונותר 1/4 כפית מלח, מחבת מתערבלת לשלב, ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים מיץ לימון, מחבת מתערבלת לשלב, וכפית על פורל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מגישים באופן מיידי.