קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות70
ציון בריאות19
מגזין

פורל מעושן עם שמנת ממולאת סלט חומץ מאלט

פורל מעושן עם שמנת ממולאת סלט חומץ מאלט
פורל מעושן עם שמנת ממולאת סלט חומץ מאלט הוא הר ד ' יצירה המגישה 70. צופה בדמות שלך? למתכון ללא חלב ופסקאטרי זה יש 87 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו ביצי פורל, מלח ופלפל כשר, חומץ מאלט ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. טוסט סלמון מעושן עם סירופ חומץ מאלט, תפוחי אדמה ממולאים בשמנת חמוצה ופורל מעושן, ו עוף חומץ מאלט דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את הטיגון ל -350 מעלות צלזיוס.
2
הכן את המעשן, באמצעות שבבי עץ, כך שהוא שומר על טמפרטורה של 150 עד 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מניחים את פילה הפורל על מדפי העישון בצד העור כלפי מטה, מפרידים ביניהם ב-1/4 אינץ ' לפחות ומכניסים למעשן. כוונו את האש לפי הצורך ובשלו עד שהדג אטום, התכהה בצבעו ובעל רמת טעם העשן הרצויה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מסירים את העור והעצמות, מתקלפים לחתיכות גדולות ומניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חותכים את התחתונים מהקרמים כך שהם ישבו שטוחים, וגרפו את הבשר המרכזי של כל אחד מהם.
6
מקציפים יחד את המיונז, החרדל, החומץ, השמיר, חזרת והבצל בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים מעט מהרוטב על הפורל, מערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
8
מוסיפים עוד חזרת וחרדל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
9
מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות עד שהם זהובים ופריכים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
10
מסננים על מגש סדינים מרופד במגבת נייר ומתבלים במלח. ממלאים את תפוחי האדמה בסלט הפורל, ומקשטים בענפי שמיר וביצי פורל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פורלפורל
שמירשמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פורל מעושן עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרחים נוף לים רכס האחוזה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 67 דולר.
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.