פורל פלג פתוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל ברוק פתוח פנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 583 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טרוטה ברוק, חמאת פלפל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מתכונים דומים: פורל ברוק Müllerin, פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון, ו פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה.
הוראות
פרפר פורל על ידי פיצול כל דג דרך הבטן מהראש לזנב.
חותכים את העצמות, אבל לא לנתק את הדגים לחלוטין. פתח את הדג כמו ספר, ובאמצעות סכין חדה קטנה, לקצץ את השלד על שני החצאים. תוציא את כל העצמות. (הליך זה עשוי להיעשות על ידי מוכר הדגים שלך.)
לשפשף את הבשר עם החמאה ואת העונה עם מלח ופלפל.
מניחים דגים רבים על broiler שלך כפי שהוא יכול להחזיק ללא צפיפות. מטאטאים 3 עד 4 אינץ ' ממקור החום עד הבשר הוא רק מבושל דרך, על 4 דקות.
מגישים מיד עם טריזי לימון או חמאה בטעם על פי בחירתך.