קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

פורל שומר מצופה בוויניגרט לימון-ג'ינג'ר

פורל שומר מצופה בוויניגרט לימון-ג'ינג'ר
אם יש לכם טרוטה עצמות, צימוקים זהובים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון שומשום מצופה עם ויניגרט זנגביל, שמיר מצופה בטונה אהי עם לימון Aïoli מעל קוסקוס, ו סלמון ושומר עם ויניגרט קלוי-לימון.

הוראות

1
בקערה, מערבבים שומר, חומץ, שאלוט,זנגביל, קליפת לימון, ו 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף ב 1/2 כוס שמן זית עד בשילוב, ואז מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מברשת שני הצדדים של פורל עם שמן, ואז מפזרים מלח וזרעי שומר. הגדר מחבת nonstick 12-14 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פורלפורל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
יוצקים על 1/2 כפית שמן זית, ואז לנגב מחבת עם מגבת נייר. הגדר פילה בצד העור למטה במחבת. קוק, פונה פעם אחת עם מרית, עד פני השטח הוא זהב קל ודגים הוא אטום במרכז החלק העבה ביותר, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דַק-דַק-
5
להעביר כל פילה לצלחת.
6
להקציף ויניגרט לשלב ולאחר מכן כפית על פילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר