פורקו קון צ'ילה ורדה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -75 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פלפל סראנו, כוסברה, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. מתכונים דומים: פורקו קון צ'ילה ורדה, בשר חזיר עגבניות עם צ'ילי כבוש (סלסה פורקו ורדה, ו ארוחת ערב הערב: צלע חזיר עם שומה ורדה (פיפיאן דה צ'ולטאס דה פורקו).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה מוסיפים את קת החזיר, המלח, הפלפל השחור, פלפל הלימון, האורגנו והשום ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פלפל לימון
Boston Butt
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיפים את הסלסה ורדה, הכוסברה, הכמון, הצ ' ילי הירוק והבצל ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
יכול) סלסה ורדה משומרת
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
4
מעבירים לסיר איטי, מכסים ומבשלים גבוה למשך 30 דקות, ואז מורידים לנמוכים ומבשלים 3 שעות עד 3 שעות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1
בסיר מרתיחים את העגבניות, השום, הג ' לפנוס, פלפל הסרנו ומחצית מהבצל ב -2 כוסות מים עד שהתערובת צפה לראש הסיר, כ-30 דקות. מסננים את העיסה ושומרים את הנוזל. במעבד מזון מערבבים את העיסה עם יתרת הבצל, הכוסברה, המלח ו -3 / 4 כוס מהנוזל השמור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. מחנות ג ' ובי רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
מחנות ג ' ובי רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
בימים הראשונים של ייצור היין שלהם, למשפחת מחנות ג ' ובויטי הייתה עתודה משלהם של קאווה זו, הטבע הברוטי היחיד שהם עשו. מאוחר יותר, הוא שוחרר לשוק תחת אותו שם ועם אותה יצירה זהירה. קאווה זו מיוצרת ממיץ הריצה החופשית של מקאבאו, קסרל.ענבי לו ופרלדה נקצרו בנכסי האחוזה באספילס, קאן מסנה ולה קוסקונה. זהו הידוע ביותר מבין הקוואס של ג ' וב ועדיין טבעם הברוט היחיד. האף עמוק, אינטנסיבי ומושך, בתחילה מעורר הערות של פירות לבנים בוגרים. בהדרגה, המורכבות שלה גדלה והניחוחות האופייניים להזדקנות ארוכה מופיעים זה מזכיר להפליא לחם קלוי עם רמזים רקע של הדר. רזרבה דה לה פמיליה, עם רעננותה ובשלותה, מתאימה לחיך בצורה מושלמת. זוג עם טפיחה 5, פירות ים, אורז, וכל סוגים של דגים, לבן בשר ומזון מעושן.