פחזניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד מריר, סוכר מגורען, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פחזניות, פחזניות, ו פחזניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; לשים אותו בצד.
מחממים את החמאה, החלב, המים הנמדדים, הסוכר והמלח בסיר בינוני על פני חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והנוזל הגיע לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב היטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהבצק נראה מבריק ומרגיש חלק למגע, וסרט דק נוצר על החלק התחתון של המחבת, כ 5 דקות. (הבצק בקלות ליצור 1 כדור גדול.)
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. בינתיים, למלא קערה קטנה עם מים ושמים אותו בצד.עם המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה, להכות את הביצים 1 בכל פעם, לתת לכל ביצה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא, עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, על 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מעבירים את הבצק לשק גדול הניתן לאגירה וחותכים כ-3/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק. צינור 12 (2 אינץ 'רחב) תלוליות עגולות על תבנית אפייה מוכן, לוודא שהם כ 1 1/2 אינץ' זה מזה. לטבול את האצבע בקערת המים להחליק את החלק העליון של כל תלולית.
מניחים את גיליון האפייה בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 350 ° F, ואופים עד הנשיפה הם חום זהוב, אוורירי, ויבש לחלוטין בפנים, כ 45 עד 50 דקות. (לא לפתוח את דלת התנור עד לפחות 45 דקות חלפו.)
מערבבים את הקרם, חלב, מים, אבקת קקאו, סירופ תירס, ומלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא עד אבקת קקאו מומס לחלוטין.
הסר מהחום והוסף את השוקולד, החמאה והוניל. מערבבים עד השוקולד נמס והרוטב הוא חלק; סט aside.To להרכיב: כאשר מוכן לשרת, לחתוך את פחזניות מקורר במחצית אופקית.
מניחים כף גלידה במחצית התחתונה של כל שאיפה. להחליף את צמרות טפטוף עם הכמות הרצויה של רוטב שוקולד.