פחזניות אספרסו
פחזניות אספרסו יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 67 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עמילן תירס, סוכר, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו פחזניות אספרסו, פחזניות עם קרם אספרסו Fil, ו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פחזניות, קמח בכפית קלה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 2 כפיות סוכר, ו 1/4 כפית מלח; להפריש.
מערבבים 1 כוס חלב, חמאה, גרגרי אספרסו בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; להוסיף תערובת קמח, ערבוב היטב עד התערובת חלקה ומושך מן הצדדים של פאן.
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב עם כף עץ עד חלקה.
זרוק את הבצק על ידי כפות רמה, 2 אינץ ' זה מזה, על גבי גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350; אופים 10 דקות נוספות או עד להשחמה ופריכה.
הסר מהתנור; לנקב את הצד של כל קרם פאף עם קצה של סכין חדה. כבה את התנור; תן לפחזניות לעמוד בתנור סגור חלקית במשך 20 דקות.
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין קרם מאפה, מפזרים ג ' לטין על מים בקערה קטנה; להפריש.
שלב 3/4 כוס חלב הבא 5 מרכיבים (חלב דרך חלמונים ביצה) בסיר בינוני.
מקום על אש נמוכה; לבשל עד חם, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת ג ' לטין; מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 8 דקות), ערבוב כל הזמן.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח; לתת לעמוד 15 דקות או עד טמפרטורת החדר (לא מאפשרים תערובת להגדיר).
הסר מחבת מקרח. בעדינות להקציף ציפוי מוקצף. כיסוי וצינה 4 שעות או עד עבה.
חותכים צמרות את פחזניות שמנת; למלא כל פחזנית קרם עם 1 כף מילוי.
מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.