מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חזרת, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט עוף חם, מרק חם וחמוץ, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים מים וחמאה בסיר בינוני. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים קמח; מערבבים היטב. להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד תערובת יוצרת כדור, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עם כף עץ לאחר כל תוספת עד מעורבב היטב. זרוק כפית עגולה של בצק על גבי גיליונות אפייה משומנים קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מן אפייה גיליונות מתלים חוט. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375F.