קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פחזניות ממולאות בקרם שוקולד

פחזניות ממולאות בקרם שוקולד
פחזניות ממולאות בקרם שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, שטיפת ביצים עשויה מביצה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פחזניות תות מצופות שוקולד, בייגלה מצופה שוקולד לבן מלא ביסקוף, ו מאפים צרפתיים} פחזניות ופחזניות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם שני מדפים לתנור למיקומים העליונים והתחתונים באמצע וחימם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים שני גיליונות נייר קלף כדי שיתאימו לשני מחבתות. מקפלים כל גיליון של נייר קלף לתוך שלישים הדרך הארוכה, או, לצייר שני קווים אופקיים אורך הנייר לחלק אותו באופן שווה לשלישים. הקווים על הקלף יהיו מדריך שימושי כפי שאתה צנרת את הבצק מאוחר יותר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
3
למלא שקית צנרת מצויד קצה עגול בגודל בינוני (#8 מומלץ, לא גדול יותר) באמצע הדרך עם פטה א צ ' ו. צינור כמות זעירה של הבצק על כל אחת מארבע הפינות של שתי מחבתות גיליון, ולאחר מכן לדבוק קלף מוכן (עם קווים מצוירים כלפי מטה) על המחבתות באמצעות לוחות של בצק כמו דבק. צינור pâte à choux לתוך צילינדרים כ 3-3 1/2 אינץ 'אורך משאיר כ 1 1/2 אינץ' של שטח בין כל אחד. אתה צריך לשאוף לעוגה על שתים עשרה לכל תקן 13x18 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מברשת כל אחד הצילינדרים עם ביצה לשטוף, להבטיח כי העליון הצדדים כבר מצופה. בעדינות לגרור מזלג לאורך החלק העליון ואת הצדדים של הגליל בדרך הארוכה, מה שהופך חריצים קלים עם tines.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
אופים את הפטה א צ ' ו במשך 20 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבתות ושחרר את התנור ל 177° ואופים עד הפגזים הם חום זהוב אחיד (אפילו בסדקים ובסדקים), כ 20 דקות נוספות. אפשר את הקליפות להתקרר לחלוטין על הקלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מקציפים את קרם מאפה צונן עד שהוא חלק וקרם. למלא שקית צנרת מצויד טיפ קטן, עגול (מומלץ #
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
7
באמצע הדרך עם קרם מאפה ולהניח בצד. באמצעות סכין קילוף, נשא שני חורים קטנים לתוך החלק התחתון של כל אחד הפגזים, אחד בכל קצה. מקמיטים את הקרם לתוך כל אחד מהחורים, עוצרים כאשר הקרם חוזר החוצה מהחתך. נגב את כל קרם עודף.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
ממיסים שוקולד בקערה מעל סיר מים, דואגים לא לאפשר למים לגעת בשוקולד. קרם חם, חמאה ומלח (מיקרוגלים הם נהדרים בשביל זה) עד חמאה נמסה ושמנת מרגישה חמה למגע.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
יוצקים תערובת קרם על שוקולד בדוד הכפול ומערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. מערבבים בסירופ תירס עד זיגוג הוא חלק ומבריק, ללא גושים נראים לעין.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
10
החזק כל eclair פנים למטה לטבול את החלק העליון ישירות לתוך זיגוג, הצללה זה רק מספיק כדי לצפות את החלק העליון. משוך את הפחזנית למעלה והרחק מהקערה, מנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מניחים את הפחזניות במקרר במשך כמה דקות כדי לעזור להם להגדיר, אבל לא להשאיר אותם שם יותר מדי זמן, או שהם יתחילו להיות רטוב וגמיש. הם מוגשים הטוב ביותר זמן קצר לאחר מילוי וזיגוג.