פחזניות ממולאות בקרם שוקולד
פחזניות ממולאות בקרם שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, שטיפת ביצים עשויה מביצה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פחזניות תות מצופות שוקולד, בייגלה מצופה שוקולד לבן מלא ביסקוף, ו מאפים צרפתיים} פחזניות ופחזניות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
התאם שני מדפים לתנור למיקומים העליונים והתחתונים באמצע וחימם מראש את התנור ל-425 ° F.
חותכים שני גיליונות נייר קלף כדי שיתאימו לשני מחבתות. מקפלים כל גיליון של נייר קלף לתוך שלישים הדרך הארוכה, או, לצייר שני קווים אופקיים אורך הנייר לחלק אותו באופן שווה לשלישים. הקווים על הקלף יהיו מדריך שימושי כפי שאתה צנרת את הבצק מאוחר יותר. תניח בצד.
למלא שקית צנרת מצויד קצה עגול בגודל בינוני (#8 מומלץ, לא גדול יותר) באמצע הדרך עם פטה א צ ' ו. צינור כמות זעירה של הבצק על כל אחת מארבע הפינות של שתי מחבתות גיליון, ולאחר מכן לדבוק קלף מוכן (עם קווים מצוירים כלפי מטה) על המחבתות באמצעות לוחות של בצק כמו דבק. צינור pâte à choux לתוך צילינדרים כ 3-3 1/2 אינץ 'אורך משאיר כ 1 1/2 אינץ' של שטח בין כל אחד. אתה צריך לשאוף לעוגה על שתים עשרה לכל תקן 13x18 מחבת אינץ'.
מברשת כל אחד הצילינדרים עם ביצה לשטוף, להבטיח כי העליון הצדדים כבר מצופה. בעדינות לגרור מזלג לאורך החלק העליון ואת הצדדים של הגליל בדרך הארוכה, מה שהופך חריצים קלים עם tines.
אופים את הפטה א צ ' ו במשך 20 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבתות ושחרר את התנור ל 177° ואופים עד הפגזים הם חום זהוב אחיד (אפילו בסדקים ובסדקים), כ 20 דקות נוספות. אפשר את הקליפות להתקרר לחלוטין על הקלף.
מקציפים את קרם מאפה צונן עד שהוא חלק וקרם. למלא שקית צנרת מצויד טיפ קטן, עגול (מומלץ #
באמצע הדרך עם קרם מאפה ולהניח בצד. באמצעות סכין קילוף, נשא שני חורים קטנים לתוך החלק התחתון של כל אחד הפגזים, אחד בכל קצה. מקמיטים את הקרם לתוך כל אחד מהחורים, עוצרים כאשר הקרם חוזר החוצה מהחתך. נגב את כל קרם עודף.
ממיסים שוקולד בקערה מעל סיר מים, דואגים לא לאפשר למים לגעת בשוקולד. קרם חם, חמאה ומלח (מיקרוגלים הם נהדרים בשביל זה) עד חמאה נמסה ושמנת מרגישה חמה למגע.
יוצקים תערובת קרם על שוקולד בדוד הכפול ומערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. מערבבים בסירופ תירס עד זיגוג הוא חלק ומבריק, ללא גושים נראים לעין.
החזק כל eclair פנים למטה לטבול את החלק העליון ישירות לתוך זיגוג, הצללה זה רק מספיק כדי לצפות את החלק העליון. משוך את הפחזנית למעלה והרחק מהקערה, מנער את העודף.
מניחים את הפחזניות במקרר במשך כמה דקות כדי לעזור להם להגדיר, אבל לא להשאיר אותם שם יותר מדי זמן, או שהם יתחילו להיות רטוב וגמיש. הם מוגשים הטוב ביותר זמן קצר לאחר מילוי וזיגוג.