פחזניות מתוקות מיניאטורות
צריך הר ד ' אובר צמחוני? פחזניות מתוקות מיניאטוריות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מכין 25 מנות עם 96 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, סוכר טורבינדו, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פחזניות בטטה, פחזניות בטטה, ו פחזניות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
הביאו את המים, החמאה, המלח והסוכר לרתיחה בסיר, על אש בינונית-גבוהה. משוך את המחבת מהחום, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ בכף עץ עד שכל הקמח משולב, בערך 1 דקה. מחזירים את התבנית לאש ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, למשך 2 דקות להתאדות מעט מהמים ו "מבשלים" את הקמח. הבצק יקבל קצת מבריק ו מקל על המחבת קצת.
מעבירים את התערובת למיקסר חשמלי המצויד בחיבור ההנעה.
מערבבים יחד במהירות בינונית, ובעוד המיקסר פועל, מוסיפים 1 ביצה. עצור את המיקסר וגרד את דפנות הקערה. חזור על הפעולה, הוסף את הביצה השנייה.
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק וביצים משולבות באופן אחיד.
בעזרת שקית מאפה המצוידת בקצה רגיל, צינור את הבצק על תבנית האפייה, לכדורים בגודל 1/4 עד 1/2 אינץ'. (השתמש באצבע לחה, כדי לטבול את נקודות הבצק כדי ליצור כדורים מושלמים.)
מפזרים את סוכר הטורבינדו, אם רוצים.
אופים 10 דקות, ואז מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס (מבלי לפתוח את דלת התנור), ואופים עד שהם נפוחים, וחום זהוב עשיר, בערך 15 דקות נוספות.
מוציאים ונוקבים בעזרת קיסם.
אופים 10 דקות נוספות לייבוש החלק הפנימי של הפחזניות. מגניב על מדף.
חותכים פחזניות לשניים וממלאים בקרם פטל, גלידה או המילוי האהוב עליכם. אבק עם סוכר קונדיטורים והגיש.
מועכים את הגרגרים והסוכר בסיר קטן בעזרת כף עץ. מביאים לרתיחה על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהגרגרים מתפרקים ונעשים עסיסיים, כ -5 דקות. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה לתוך קערה; להשליך את הזרעים. מגניב. התאימו את המתיקות או החמיצות של הרוטב עם יותר סוכר ומיץ לימון, לפי הצורך.
מקציפים את השמנת עד שהיא מחזיקה שיא קל. מנפים את הסוכר של הקונדיטורים לקרם. המשך להכות עד שהקרם מחזיק א מחזיק שיא רך אך יציב. מקפלים בעדינות רוטב פטל לקצפת עד לקבלת תערובת אחידה. יש לאחסן בכלי אטום במקרר עד הצורך.