פחזניות סקווש קיץ
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, פחזניות קיץ סקווש עשויות להיות מתכון מדהים ללא מוצרי חלב לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 111 קלוריות . תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-24 מנות. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אבקת אפייה, תערובת מאפינס תירס, בצל ומלח. מתכון זה אהוב על 333 אוכלי אוכל וטבחים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פחזניות גבינת תרד , פחזניות שמנת עם קרם אספרסו פיל ופחזניות ג'ינג'ר .
הוראות
מחממים את השמן במחבת עמוקה וכבדה או בטיגון עמוק ל-365 מעלות F (185 מעלות צלזיוס).
מניחים את הדלעת בסיר עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, או עד לריכוך.
בקערה מערבבים 2 כוסות דלעת*, בצל וביצים. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, תערובת מאפינס התירס, אבקת האפייה והמלח. מערבבים היטב את תערובת הדלעת לתוך תערובת הקמח.
זרוק את תערובת הדלעת והקמח בכפות מעוגלות לתוך השמן החם, ומטגנים עד השחמה אחידה ופריכה.