פחזניות פטל-לימונדה
פחזניות פטל-לימונדה "יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 4164 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 248 גרם שומן. אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, חלב שהתאדה, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ציפוי מוקצף אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אור שמש תות כקינוח. נסו פחזניות עם רוטב פטל, פחזניות שוקולד פטל, ו פחזניות אבקת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
פתח 1 גיליון מאפה על משטח מקומח קלות; לחתוך לרוחב לשלישים, בעקבות קווי קיפול במאפה.
חותכים כל פיסת רוחב לתוך 6 מלבנים.
מקום, 2 סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה. חזור עם גיליון מאפה שנותר.
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין. בינתיים, להוסיף מים רותחים גרידת לימון לערבב ג ' לטין בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים בחלב. מקררים 15 דקות. או עד מעובה אבל לא להגדיר.
מקציפים תערובת ג ' לטין עם מיקסר 2 דקות. או עד שכפול בנפח. מערבבים בעדינות בשוט מגניב. מקררים 20 דקות.
מערבבים פטל לתוך תערובת ג ' לטין. פיצול מאפים; למלא בתערובת ג ' לטין.
מערבבים גבינת שמנת, אבקת סוכר ומים קרים עד מעורבב; כף לתוך שקית פלסטיק resealable.
חותכים חתיכה קטנה את הפינה התחתונה אחת של התיק; להשתמש כדי לטפטף תערובת גבינת שמנת על מאפים.