קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פחית הבירה של פאט עוף בגריל

פחית הבירה של פאט עוף בגריל
בירה של פט יכול עוף בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 1164 קלוריות, 86 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 40 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אורגנו, אבקת שום, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם טעים מאוד ארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ג'ינג'ר בגריל-עוף בירה, ו עוף תחת בירה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לשפשוף העוף: בקערה קטנה מערבבים את כל החומרים יחד ומשתמשים בעוף בגריל. ניתן לאחסן תערובת שפשוף נוספת בכלי אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עוף בגרילעוף בגריל
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לעוף: חממו את הגריל שלכם לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
לשפשף את העוף ואת חלל למטה עם שמן צמחי. מתבלים את העוף בתערובת שפשוף, וזוכרים לתבל את החלל.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
יוצקים 1/4 מהבירה ויושבים את העוף על גבי פחית הבירה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
6
מניחים את העוף במרכז הגריל החם ומכסים. מבשלים את העוף במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד שמד חום לקריאה מיידית נרשם 165 מעלות פ.לאחר הבישול, מכסים באופן רופף בנייר כסף ומניחים לנוח 10 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות