פחית הבירה של פאט עוף בגריל
בירה של פט יכול עוף בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 1164 קלוריות, 86 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 40 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אורגנו, אבקת שום, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם טעים מאוד ארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ג'ינג'ר בגריל-עוף בירה, ו עוף תחת בירה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לשפשוף העוף: בקערה קטנה מערבבים את כל החומרים יחד ומשתמשים בעוף בגריל. ניתן לאחסן תערובת שפשוף נוספת בכלי אטום עד 6 חודשים.
לעוף: חממו את הגריל שלכם לחום בינוני-גבוה.
לשפשף את העוף ואת חלל למטה עם שמן צמחי. מתבלים את העוף בתערובת שפשוף, וזוכרים לתבל את החלל.
יוצקים 1/4 מהבירה ויושבים את העוף על גבי פחית הבירה.
מניחים את העוף במרכז הגריל החם ומכסים. מבשלים את העוף במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד שמד חום לקריאה מיידית נרשם 165 מעלות פ.לאחר הבישול, מכסים באופן רופף בנייר כסף ומניחים לנוח 10 דקות לפני הגילוף.