גשו לסופר וקנו פלפל, עופות תיבול, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוף מטוגן דרומי (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), אורז מטוגן בפחמימות, ו עוף עם פחמימות פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים סיר כבד מעל חום בינוני גבוה עם לפחות 1 אינץ 'של שמן צמחי עבור עוף ללא עצמות 2 אינץ' עבור חתיכות שלמות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
שמן חום ל 350 מעלות F; חשוב לפקח ולשמור על הטמפרטורה, או קמח הסויה breading והשמן שלך ישרוף. (מטגנים עמוקים ניידים בבית נהדרים בשביל זה.)
מרכיבים שתצטרך
קמח סויה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
4
בקערה בינונית, מערבבים את הביצים והשמנת כדי לעשות שטיפת ביצים. בקערה נפרדת גדולה יותר, מערבבים את כל המרכיבים בפירורי לחם יחד.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מתבלים היטב את העוף במלח ופלפל. טובלים אותו תחילה בפירורי לחם, ואז בשטיפת ביצים, ואז חוזרים שוב לפירורי לחם, מקפידים לצפות היטב מכל הצדדים. לטפוח על כל עודפי breading ולאחר מכן בזהירות במקום לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב פריך, רק כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
שמן בישול
6
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
חזה עוף ללא עצמות, אם לחתוך דק, עשוי לבשל כל הדרך על ידי טיגון לבד, אבל עוף שלם לא בגלל כמה מהר קמח סויה חום. עדיף למקם כל עוף שאתה מטגן עם קמח סויה על מחבת גיליון ולסיים על ידי אפייה ב 350 מעלות F במשך 10 דקות נוספות עבור עוף ללא עצמות 20 עד 25 דקות יותר עבור חתיכות עוף לחתוך כי יש עצמות. הטמפרטורה הפנימית של העוף צריך לרשום 165 מעלות F.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ה-Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Riesling Kabinett (1 ליטר) עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.