פט ' ס
של פאט יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 21 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק ל 375 מעלות צלזיוס.
פורסים את הבצלים לטבעות בגודל 3/4 אינץ ' ומפרידים.
מוסיפים את החמאה, הרוטב החם והביצה לכלי קדירה גדול ומקציפים לשילוב. מערבבים פנימה את פרוסות הבצל ומניחים להשרות במשך 3 עד 5 דקות.
מכניסים את הקמח וקמח התירס לשקית נייר חומה גדולה ומתבלים במלח העונה ובקיין.
מוסיפים את טבעות הבצל, לשקית הנייר בקבוצות, ומנערים עד שהם מכוסים בתערובת הקמח. דאגו להיפטר מעודפי החלב לפני שמוסיפים לשקית.
מוסיפים את הבצלים בקבוצות לשמן החם, נזהרים לא לצפוף את הטיגון. מטגנים עד להזהבה, כ -2 דקות.
מעבירים לפלטת הגשה ומתבלים במלח כשהם יוצאים מהשמן החם.