פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה וגזר
פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה וגזר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, אפונה, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פטוצ'יני אלפרדו עם צדפות ואפונה, פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה פרושוטו, ו אלפרדו פטוצ'יני אור עם שרימפס ואפונה.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז ולמקם בקערה גדולה.
בזמן שפסטה מבשלת, ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים גזר, ומטגנים 1 דקה.
מוסיפים מרק, ומביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים בצל ירוק; מכסים ומבשלים 2 דקות. לחשוף ומבשלים 4 דקות או עד כמעט כל הנוזל נספג.
שלב חצי וחצי ו קורנפלור בסיר קטן על אש בינונית נמוכה, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מן החום; להוסיף שום הבא 3 מרכיבים, ערבוב עד גבינה נמס.
יוצקים מעל פסטה וירקות; לזרוק לשלב.