פטוצ'יני אלפרדו עם עוף ופלפלים
אם יש לכם חצאי חזה עוף, פלפלים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . וזה נהדר. נסו פטוצ'יני אלפרדו, Northwest שמנת מעושן סלמון פטוצ'יני אלפרדו, ו סלט פסטה קרמי עם בייקון, אפונה ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה בסיר גדול.
מסננים וחוזרים לסיר; מכסים כדי להתחמם.
ממיסים חמאה על חום בינוני במחבת גדולה.
הוסף עוף; לבשל במשך 3 עד 4 דקות או עד מבושל דרך ואין שרידים ורודים.
מוסיפים פלפלים למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים קצפת, מלח ופלפל שחור למחבת; מביאים לרתיחה. מרתיחים בעדינות, חשופים, במשך 2 עד 3 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
הסר מהחום; להוסיף את גבינת פרמזן 2/3 כוס ועוף מבושל.
מוסיפים פטוצ ' יני מבושל למחבת; מערבבים בעדינות.
מגישים עם גבינת פרמזן נוספת ובזיליקום טרי.
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב את כל ניתזי שמן או נשפך עם מגבונים חיטוי® Clorox*.]