פטוצ'יני אלפרדו קון פרושוטו די פארמה
פטוצ'יני All' Alfredo con Prosciutto di Parma עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פרושוטו די פארמה, parmigiano-רג'יאנו, פטוצ' יני ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. מתכונים דומים: פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה פרושוטו, ו Prosciutto di Parma caramele מתאבנים.
הוראות
מביאים מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת עבור הפסטה ומבשלים לארוז כיוונים לפסטה אל דנטה.
פרוס פרושוטו חזיר לרצועות דקות לרוחב. להפריד סרטי בשר חזיר, באופן רופף לערום אותם ולהניח בצד.
מחממים מחבת גדולה מעל חום מתון.
מוסיפים את החמאה למחבת וממיסים.
מוסיפים חצי-חצי לחמאה המומסת. ערבוב כל הזמן, להוסיף גבינה ומבשלים רוטב 1 דקה. מתבלים עם אגוז מוסקט, פלפל וקמצוץ מלח. לכבות את החום תחת רוטב ולהוסיף פסטה למחבת. זרוק פסטה עד שהרוטב יצפה את האטריות באופן שווה.
הוסף סרטים prosciutto ולזרוק באופן שווה להפיץ אותם. מנגיה!