קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פטוצ'יני עם לימון, רוזמרין ותאנים טריות

פטוצ'יני עם לימון, רוזמרין ותאנים טריות
פטוצ'יני עם לימון, רוזמרין ותאנים טריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 680 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם תאנים, רוזמרין, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ובייקון, פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ופנצ' טה, ו פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בעוד המים הוא חימום, דופק את הלחם בקערה של מעבד מזון עד שהוא יוצר פירורים גסים; צריך להיות כ 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הפירורים ומבשלים, ערבוב, על אש בינונית נמוכה עד שהם קלויים ופריך, כ 5 דקות.
5
העברת פירורים לקערה קטנה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיף את pignoli למחבת וחום, ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה עד זהב שווה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים לקערה עם פירורי הלחם הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
שלב את הנותרים 4 כפות שמן זית ואת השום במחבת וחום על אש נמוכה רק עד השום מתחיל לרחוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את התאנים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה, הופכים בזהירות כדי מעיל אותם עם השמן, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאניםתאנים
שמן בישולשמן בישול
10
מפזרים עם גרידת לימון, רוזמרין, ומלח ופלפל לפי הטעם. להתחמם על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
רוזמריןרוזמרין
11
מבשלים את הפטוצ ' יני במים העולים עד אל דנטה, 3 עד 5 דקות. מצקת את כוס הפסטה בישול נוזלי ושומר אותו.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מסננים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
13
להחזיר את הפסטה לסיר, ולהוסיף את הנוזל בישול פסטה שמורות ומיץ לימון; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
14
יוצקים את תערובת התאנה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תאניםתאנים
15
הוסף את החמאה, וזרוק בעדינות רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
16
מעבירים חצי מהפסטה למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
17
מפזרים חצי פירורים קלויים ופיניולי. למעלה עם שאר הפסטה, סידור כמה תאנים על גבי. למעלה עם הפירורים הנותרים תערובת פיניולי. מכסים את הדף בנדיבות עם Parmigiano-רג ' יאנו, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
צנובריםצנוברים
פסטהפסטה
תאניםתאנים
18
מאמר var
19
Type_27_data = {};
20
מאמר
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;