פטוצ'יני עם עגבניות שרי וגזרת נחלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם עגבניות שרי וגזרת הנחלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, עגבניות שרי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלט עדשים עם עגבניות וגזרת נחלים, גרגיר הנחלים Spaetzle עם עגבניות ענבים, ו טליאטה כבש עם גרגיר נחלים ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, לזרוק את העגבניות עם שום, שמן, 1/2 כפית מלח, פלפל, בזיליקום. תניח את התערובת בצד.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הפטוצ ' יני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מסננים, לחזור למחבת החמה, ולזרוק עם תערובת העגבניות,גרגיר הנחלים, ואת 1/4 הנותרים מלח כפית.
מגישים את הפסטה עם קצת גבינת עיזים התפוררה מעל.
המלצת יין: עם העגבניות הטריות שלה וגרסתו המפולפלת, פסטה זו דורשת אדום פריך, בהיר כדי להוציא את הטוב ביותר שלה. תראה אם אתה יכול למצוא גריניולינו דמוי ros מאזור פיימונטה של איטליה. אם לא, Valpolicella או Bardolino, שניהם מן Veneto, יעשה יפה.