פטוצ'יני עם פטריות, בשר חזיר ורוטב ורדים
פטוצ'יני עם פטריות, בשר חזיר ורוטב ורדים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פסטה פטוצ'יני, אורגנו, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף מהיר ואור + פטוצ'יני פטריות, פטוצ'יני פרימוורה עם רוטב לימון, ו עוף פטוצ'יני עם רוטב בוטנים # EatHealthy15.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה, להמס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד מתרכך. מערבבים את הפטריות פרוסות אורגנו, בזיליקום, ופטרוזיליה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מן הפטריות התאדה.
מוסיפים את חתיכות בשר חזיר ומבשלים עוד 4 עד 5 דקות.
יוצקים את השמנת הכבדה ומביאים לרתיחה. מערבבים לאט ברוטב הספגטי ופלפל אדום מרוסק ממזג אותו לתוך השמנת. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מצטמצם בשליש ועבה.
מניחים פטוצ ' יני על צלחות ומצקת אפילו חלקים של רוטב מעל.